AKH Viena

Revolut

marți, 24 mai 2011

Samsung Galaxy S II



Samsung Galaxy S II

Dotările de invidiat, fără a face compromisuri, Samsung Galaxy S II se dorește a fi un dispozitiv dorit de orice iubitor al gageturilor. Citind presa de specialitate(go4it.ro) am găsit următoarele remarci.

Samsung Galaxy S II este de invidiat dimensiunile foarte mici pentru un smartphone cu ecran de 4.3 inch. Samsung Galaxy S II iese învingător la capitolul calitatea materialelor - un plastic de foarte bună calitate şi cu o textură plăcută la atingere, ce are totodată şi rolul de a nu crea disconfort dacă îţi transpiră mâinile şi care respinge categoric amprentele. Desigur, partea frontală dominată de ecranul touch lucios nu scapă de acest tratament inestetic.

Deasupra ecranului se află difuzorul, senzorii de lumină şi proximitate şi camera secundară pentru apeluri video şi auto-portrete. Sub ecran avem trei taste de control, două senzitive plasate în stânga şi în dreapta şi butonul de confirmare în centru (acesta trebuie apăsat).

Lipseşte butonul special pentru camera foto / video. Declanşarea se face prin atingerea ecranului în zona de focalizare dorită sau pe butonul virtual dedicat acestei acţiuni. Obiectivul camerei se află pe partea posterioară, flancat în dreapta de un LED Flash.

În fine, dacă înlăturăm capacul, observăm slot-ul microSD şi SIM slot-ul. Pentru a le accesa, trebuie să scoatem acumulatorul.

Se bucură de un sistem de operare OS Android 2.3 Gingerbread;

CPU Dual-core 1.2 GHz, GPU Mali-400 MP;

1 GB RAM;

16 / 32 GB memorie internă, slot microSD;

Ecran capacitiv Super AMOLED Plus, 4.3 inch, 480 x 800 pixeli;

Cameră de 8 MP, video Full HD 1080p @ 30 fps;

HSDPA, Wi-Fi 802.11, DLNA, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 3.0;

GPS, A-GPS;

Un mare plus la capacitatea de stocare internă (16 / 32 GB vs. 320 MB);

Prezenţa camerei frontale;

Capacitate de filmare Full HD 1080p vs 720p.

Display-urile sunt comparabile deocamdată din punct de vedere al dimensiunilor şi rezoluţiei, cât şi al calităţii imaginii

Interfaţa Samsung Galaxy S II este în conformitate cu ideologia de bază a sistemului Android - simplă şi rapidă. Cele şapte ecrane virtuale sunt mai mult decât suficiente pentru a ne plasa scurtături către aplicaţii şi widget-uri, iar integrarea hub-urilor Samsung (Music, Game, Readers, Social) aduce un plus de conţinut pentru pasionaţii de multimedia şi accesul facil la socializarea pe Internet.

Sigur va fi cel putin 2-3 luni cel mai bun de pe piață, doar să nu pregătească cei de la HTC ceva și mai bestial.

Sursa

Go4it.ro

miercuri, 18 mai 2011

Atentie unde navigati cu Andoidul

Cercetători germani au găsit o vulnerabilitate care expune majoritatea telefoanelor cu sistem de operare Android la atacuri informatice prin care pot fi furate date personale stocate în memoria telefonului.

Vulnerabilitatea descoperită permite atacatorilor să obţină datele de autentificare necesare pentru accesarea funcţiei calendar, agenda de contacte şi alte informaţii stocate pe serverele Google.

De vină se crede a fi o deficienţă de securitate si implementarea defectuoasă a unui protocol de autentificare numit ClientLogin, utilizat de toate versiunile sistemului de operare Android, inclusiv recent lansatul Gingerbread 2.3.3.

La fiecare autentificare, informaţiile relevante pentru accesarea aplicaţiilor Google Calendar şi Contacts sunt trimise în format necriptat, existând posibilitatea ca aceste date să fie interceptate înainte de a ajunge la destinaţie, putând fi utilizate apoi pentru accesarea datelor personale ale utilizatorului vizat timp de 14 zile.

Atacurile realizate prin furtul datelor de autentificare sunt foarte uşor de realizat, mai ales dacă utilizatorii vizaţi sunt conectaţi la o reţea wireless nesecurizată, cum sunt cele întâlnite în locuri publice.

De cele mai multe ori aplicaţiile instalate pe telefoanele Android sunt configurate să se sincronizeze automat cu serverele Google de îndată ce o conexiune la internet este disponibilă. În timp ce sincronizarea printr-un astfel de hotspot fantomă probabil nu ar reuşi, iniţierea operaţiunii este suficientă pentru ca atacatorii să obţină datele de autentificare pentru oricare din aplicaţiile care au încercat să contacteze serverele Google.

Remedierea acestei probleme ar putea fi surprinzător de simplă, constând în criptarea protocolului ClientLogin folosit pentru autentificarea contului de utilizator, urmată de scurtarea intervalului de timp în care datele folosite pentru autentificarea sesiunii curente rămân valabile. Din păcate remediul nu poate sosi decât printr-un pachet de actualizare, oferit pentru fiecare din dispozitivele cu sistem de operare Android aflate în circulaţie.

Sursa: go4it.ro

miercuri, 11 mai 2011

Gabonensis Irvingia sau Mango African




Mango african este noul fruct-minune pe care îl recomandă faimosului "Dr. Oz" în emisiunea TV și care te ajută să slabești.

Dupa ce fructul a fost prezentat la showul de televiziune al "Dr. Oz"ca fiind fructul minune care ajută la cura de slăbire, tot mai multe persoane plinuțe apelează la acesta pastilă de mango, pentru a încerca să scape de acele kilograme pe care le are în plus.

Specialiști în fitness spun că fructul de mango african poate să îi ajute pe cei cu indice de masa corporală peste 25 și care țin musai să slăbească dar îmbinat cu exerciții de fitness.

Mango african (Irvingia Gabonensis) creste în pădurile tropicale de pe coasta de vest a Camerunului.

Extractul face să crească metabolismul celular, stimulând pierderea în greutate, radamentul fiind de circa 800%.

Studiile au arătat o reducere de 39% a colesterolului din sânge, din cauza conţinutului ridicat de fibre ale fructului de mango african.

Pentru ca efectul să fie eficient, trebuie luate zilnic 3 portii de suplimente, luate înainte de fiecare masă.

Potrivit, lui Dr OZ, cei care vor să slăbeasca trebuie să aibă la dispoziție următoarele componente:Vitamina B, mango african, multivitamine și cel mai important ingredient VOINTĂ.

Mult succes în cura cu mango.

marți, 10 mai 2011

Reclame platite pe Facebook


Facebook a introdus un nou program de promovare, prin care utilizatorii sunt motivaţi financiar să privească anumite reclame.

Vizionarea reclamelor distribuite prin reţeaua Facebook este recompensată folosind sistemul de credite, fiecare reclamă fiind recompensată cu 1 credit sau echivalentul a 10 cenţi. Chiar daca nu se poate vorbi despre o recompensă substanţială, promisiunea unui câştig ar putea fi suficientă pentru acei utilizatori care petrec oricum foarte mult timp conectaţi la reţeaua Facebook şi doresc sa valorifice cumva acel timp.

Mesajele publicitare plătite vor apărea mai ales în jocuri, cum ar fi Crowd Star, Digital Chocolate şi Zynga.

Facebook colaborează cu Sharethrough, SocialVibe, Epic Media şi SupersonicAds pentru furnizarea de reclame în cadrul programului, precum şi TrialPay, un sistem de sondaje ai cărui participanţi sunt recompensaţi financiar.

Dan Greenberg, CEO pentru Sharethrough, a afirmat că iniţiativa luată de Facebook reprezintă o departajare de la sistemul tradiţional de reclame întreruptive, oferind mesaje publicitare cu caracter de divertisment, pe care utilizatorii vor dori să le privească şi să le trimită mai departe prietenilor.

Deşi câştigurile realizate nu pot fi transferate pe card-ul de credit, sistemul de credite Facebook ne oferă posibilitatea de a cheltui aceşti bani pentru a cumpăra diverse bunuri promovate în cadrul reclamelor pe care le vizionăm, sau alte bunuri virtuale disponibile în cadrul reţelei.

Surse;

www.go4it.ro

LG Optimus Black



LG Optimus Black - cel mai subtire smartphone la ora actuală

Cu o grosime de 9,6 mm şi greutate de numai 106 grame, Optimus Black este unul dintre cele mai suple dispozitive smartphone de pe piaţă. Modelul dispune de ecran NOVA Display cu diagonală de 4 inch, procesor la 1GHz, cameră foto de 5 MP cu autofocus şi blitz LED, modul Wi-Fi N, GPS, Bluetooth 2.1 şi radio FM, toate alimentate de un acumulator cu capacitate de 1500 mAh.

Inovatia nu se opreste aici: Optimus Black este prevazut cu Wi-Fi Direct, cel mai nou standard in ceea ce priveste conectivitatea in regim wireless. Pentru mai multe informatii despre Wi-Fi Direct , accesati acest link. Desi este prevazut cu un acumulator de 1500 mAh, Optimus Black are doar 109 grame, la acest fapt contribuind componentele si designul ingenios.

Optimus Black poate filma la rezoluţie 720p, iar pentru apeluri video avem la dispoziţie şi o cameră frontală cu rezoluţie 2 MP.

Sistemul de operare livrat este Android 2.2 (Froyo), împreună cu interfaţa Optimus UI 2.0, afişată pe suprafaţa unui ecran touchscreen capacitiv, cu rezoluţie 480 x 800 pixeli. LG a promis că va oferi şi opţiunea pentru upgrade la Android 2.3 (Gingerbread), de îndată ce pachetul de actualizare va fi finalizat.

Printre alte caracteristici, amintim jack-ul audio de 3.5mm, Bluetooth compatibil A2DP, GPS, Doc Viewer, pachet Google, accelerometru si senzor de proximitate pentru auto turn-off. Optimus Black suporta carduri microSD de pana la 32GB

Surse;

www.go4it.ro

www.lgblog.ro

pestisori

Booking.com